Ratkaisumyynti konkreettisesti

Myyntisimulaatiot

Voi kun olisi aito ja tehokas tapa ymmärtää miten asiakas tekee ostopäätöksenä ja mitä hän ajattelee meidän myyntitavastamme.

Meidän molemmin puolin pöytää konsepti tuottaa samaan tilaisuuteen niin ammatikseen ostavat oikeat asiakkaat, kuin B2B ratkaisumyynnin kehittämisen ammattilaiset.

Myyntisimulaatiot ovat 24 tunnin simulaatoita, joissa työskennellään todellisten myyntikohteiden, todellisten asiakkaiden ja hyvien valmentajien kanssa.

Myyntihankkeiden työstöpajat

No nyt tuli iso tarjouspyyntö, 
 tekisi mieli vastata mutta 
 osataanko viedä näin 
 iso myyntiprosessi läpi?
Onkohan tämä meidän tarjouksen
 näkökulma nyt oikea?
Ymmärtääköhän asiakkaamme
 miten ylivoimaisen hyvä olemme?
Miten sitä lisämyyntiä tehdään?

Meiltä saa osaajan auttamaan koko markkinoinnin ja myynnin putkeen tai yksittäiseen myyntiprosessin vaiheeseen.

Kokonaisvaltainen tehostamisnen on myynti tai asiakastiimeittäin aitojen mahdollisuuksien tunnistaminen ja työstäminen, osallistumme myyntityöhönne samalla parhaita käytäntöjä juurruttaen.

Voimme tulla myös avuksi yksittäiseen myyntiin, esimerkiksi jos asiaks tai kaupan koko on poikkeuksellinen normaaliin myyntiin verrattuna.

Myyntiin osallistuminen riskimallilla

Onhan noita myyntivalmentajia, mutta kuka jakaisi riskiä kanssamme?

Osaamme myynnin ja teemme sitä tosissamme. Siksi meillä on myös myyntiin osallistuminen riskinjakomallilla, veloituksemme perustuu kaupan onnistumiseen.

Valmennukset

Miksi toi sanoi noin?

Kun haluat kehittää tiimiäsi toimimaan paremmin keskenään ja erityisesti asiakkaiden kanssa, on paikallaan perehtyä ihmisten erilaisuuteen.

Tähän perehtymiseen antaa hyvän mahdollisuuden  Sosiaaliset Tyylit -käyttäytymismallin hyödyntäminen myynnissä, asiakaspalvelussa ja tiimityössä. Meiltä saat lyhyen tietoiskun tai kattavamman valmennuksen harjoituksineen.

Paluu

Testi tekstiä formin eri toimintojen testaamiseen

  • bullet point

• bullet sisennys laittamalla erikoismerkki alkuun